Σάββατο 10 Μαΐου 2008

e-mail στον κ. Μεϊμαράκη

Μετά από ένα "τσίγκλισμα" από την φίλτατη Mariana-On-Ice, έστειλα το εξής στον Υπουργό Εθν. Άμυνας κ. Μεϊμαράκη:
10-5-08
κ. Υπουργέ,
1. Όπως αποδείχτηκε με τη Ζήμενς, οι εταιρείες υπολογίζουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ στον προϋπολογισμό τους τις μίζες που θα πληρώσουν για να πουλήσουν τα προϊόντα τους.
2. Όπως θα θυμάστε, δεν είστε δά και μειράκιον..., ακόμα κι ο βασιλικός σύζυγος της Τζουλιάνας της Ολλανδίας είχε πιαστεί δωροδοκούμενος για προμήθεια αεροπλάνων της χώρας του.
3. Είναι απολύτως βέβαιο ότι το ίδιο ακριβώς θα προσπαθήσουν να κάνουν οι όποιοι προμηθευτές των όπλων της «Αγοράς του Αιώνα» που εξαγγείλατε, διότι είναι "κοινό μυστικό" ότι στα πλαίσια της «ελεύθερης» αγοράς ο ανταγωνισμός πλέον μεταξύ τους γίνεται ΚΥΡΙΩΣ (αν όχι μόνον...) στις καταβαλλόμενες μίζες.
4. Είναι απολύτως βέβαιο επίσης, ειδικά μετά τις αποκαλύψεις για τους Τορ-Εμ-Ουάν και το Σή-Φορ-Άϊ, ότι πολλοί από μάς τους "κοινούς θνητούς" δεν θα περιμένουμε τις αποκαλύψεις "μετά", ότι δεν θα περιμένουμε να ασχοληθεί ο Εισαγγελέας ΑΦΟΥ έχουν φαγωθεί τα λεφτά, αλλά θα κοιτάξουμε πως θα αποτρέψουμε, με όποια μέσα διαθέτουμε, το νέο ΕΓΚΛΗΜΑ, εκτός κι αν.........
..........δεν μείνετε στις συνήθεις ανούσιες διακηρύξεις περί "διαφάνειας" αλλά μελετήσετε και λάβετε τα ΣΚΛΗΡΟΤΑΤΑ εκείνα μέτρα που απαιτούνται (όπως π.χ. δημοσιοποίηση πραγματικού «πόθεν έσχες» των εμπειρογνωμόνων κλπ κλπ, βεβαίως και του δικού σας και του πρωθυπουργού..., και συγγενών ως τον 3ο βαθμό, ήδη ΠΡΙΝ από κάθε ενέργεια για την «Αγορά του Αιώνα» και με δέσμευση ετήσιας επανάληψής της ως 10, λέω..., χρόνια μετά) ώστε να αποτραπεί ο "χορός" των τεράστιων δωροδοκιών, οι οποίες ΠΑΓΙΑ και ανιαρά επαναλαμβάνονται χρόνια τώρα σε κάθε δημόσια και ιδιωτική μεγάλη, μικρομέγαλη ή και μικρή προμήθεια κάποιου εμπορεύματος.
Εύχομαι ο θεός σας, αν έχετε, (εγώ δεν..., αρκούμαι στη συνείδησή μου), να σάς φωτίσει προς την τίμια κατεύθυνση.
αγάπη-αφοπλισμός-ειρήνη
Ναπολέων Παπαδόπουλος
Πολιτικός Μηχανικός
Σκλίβανη


Στείλτε του κι εσείς τις δικές σας απόψεις στο θέμα.
Να δείτε που θα πιάσουν τόπο.
«Τίποτα δεν πάει χαμένο»...
α-α-ε
Ναπολέων
Το e-mail του Υπουργού είναι: minister@mod.mil.gr

1 σχόλιο:

marianaonice είπε...

Έχεις δίκιο Ναπολέων.
Δεν πρέπει να περιμένουμε από τον Εισαγγελέα να εξακριβώσει το έγκλημα που δεν θα το εξακριβώσει¨δηλαδή! Ήδη στη Γερμανία νομίζω απάλλαξαν τον επικεφαλής της ΖΗΜΕΝΣ, δεν θυμάμαι το όνομά του (είναι στο χθεσινό τύπο) όσο για τους υπόλοιπους διάβασα σήμερα ότι ο Ελβετός εισαγγελέας Λίνχαρντ Εξνερ έχει προχωρήσει στην «αποκωδικοποίηση» του λογαριασμού της Βασιλείας και αναμένει την άσκηση των διώξεων στην Ελλάδα για να παραδώσει και επίσημα τα σχετικά έγγραφα στην Εισαγγελία Αθηνών. Σύμφωνα με τον κ. Σίκατσεκ, ο λογαριασμός, που τροφοδοτούνταν με 2 - 3 εκατ. ευρώ τον χρόνο, εξυπηρετούσε την πληρωμή «μιζών» σε αξιωματούχους από τον κ. Χριστοφοράκο. Ελβετικές δικαστικές πηγές ανέφεραν στην «Κ» ότι άλλες υπεράκτιες εταιρείες παρενθέτων προσώπων συνδέονται με τον λογαριασμό αυτό, η μεγάλη κίνηση του οποίου «πρέπει να έχει γίνει χέρι με χέρι».
Αφού μπορούν λοιπόν οι λογαριασμοί να κινούνται χέρι με χέρι και τα λεφτά να καταλήγουν σε offshore εταιρείες, πως να ελεγχθούν από εκεί και πέρα;;
Πάντως ισχύει αυτό που είπα και στην προηγούμενη ανάρτησή σου. Δεν πρόκειται να εξασφαλίσουν τρόπους ελέγχου της μίζας γιατί γι΄ αυτή τη μίζα κόπτονται να εκλεγούν!!
Μπράβο σου όμως που το παλεύεις και βάζεις και εμάς να παλέψουμε!
Όσο για το email στον κ. Μεϊμαράκη, εγώ προς το παρόν ομολογώ ότι δεν μπορώ να στείλω, αφού ήδη είμαι προ της κάννης τους!!
Και μη νομίζεις ότι αυτοί δεν μας ξέρουν!! Μας έχουν όλους φακελλωμένους Ναπολέοντα και ανά πάσα στιγμή σου στήνουν ένα κακουργηματάκι στυλ press.gr και σου αλλάζουν τα φώτα!!