Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2009

Τα λεφτάκια μας πίσω ...κυρία Ζήμενς.

Μεταφέρω από το "αυτάδελφο" μπλογκ «Ν.Α. Λάμπης»:

Πολύς θόρυβος έγινε και γίνεται για την επιστροφή του μικρού Χριστόφορου και για τις δήθεν αποκαλύψεις του... Ποιές αποκαλύψεις;;; Είναι κάτι που δεν καταλάβαμε;;; Είναι κάτι που δεν ξέρουμε;;;
Όπως ήδη σημείωσε ο Νίκος Φίλης στην "ΑΥΓΗ" {ίσως κι άλλοι, δεν ξέρω} ο μ. Χ. τίποτε δεν θα αποκαλύψει για δωροδοκία προσώπων, διότι αυτό είναι κακούργημα και τιμωρείται αυστηρά, αλλά θα επιμείνει στην «απλή ενίσχυση» του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, διότι αυτό είναι "απλή" παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας και τιμωρείται ελαφρότατα, ως πλημμέλημα...

Ας μαζέψουμε λοιπόν τα μυαλά μας, ας μη προσμένουμε γαργαλιστικές, γελαστικές ιστορίες τύπου ...pampers, ας μην παρασυρόμαστε από τα μεγαλοδημοσιογραφικά παπαγαλάκια που πληρώνονται αδρά για να αποσπάσουν την προσοχή μας από την ουσία με σκανδαλοθηρικά σενάρια και ας σκεφτούμε καλά ότι:
* Δεν έχει τόση σημασία ποιό από τα δύο κόμματα δωροδόκησε περισσότερο η Ζήμενς, μέσω του μ.Χ. και άλλων... Σιγά το βύσσινο!
* Δεν έχει τόση σημασία κάν ότι τα δωροδόκησε: Έτσι κι αλλοιώς «τά 'πιαναν χοντρά» από αλλού 35 χρόνια τώρα κι άλλα 20 πριν τη χούντα.
* Δεν έχει τόση σημασία αν δωροδόκησε και βουλευτές, κομματικά στελέχη, "παράγοντες": Έτσι κι αλλοιώς την έχουν εκπορνεύσει την δημοκρατία με το πελατειακό σύστημα.
* Δεν έχει τόση σημασία ποιοί ακριβώς από τους παραπάνω «τά 'πιασαν»: Έτσι κι αλλοιώς την έχουν κάνει ρεντίκολο την δημοκρατία με το καλπονοθευτικό εκλογικό σύστημα της ΔΥΣαναλογικής και άλλους ψηφίζουμε, άλλοι βγαίνουν...
* Δεν έχει τόση σημασία ότι στο λαό επέβαλαν συνεχή λιτότητα ενώ οι κομματικές σπατάλες, στις εκλογές αλλά και ενδιάμεσα, ήταν ...πλουσιοπάροχες λόγω της δωροδοκίας.
* Δεν έχει τόση σημασία κάν ότι εκτός από την σκανδαλώδη αφισσορύπανση στις εκλογές μάς επέβαλαν και σοβαρή ρύπανση εγκεφάλου με την εμετικά πλούσια προπαγάνδα τους.

Σημασία έχει κυρίως ότι η δωροδόκος Ζήμενς τετραπλασίαζε τις τιμές των ειδών που μέσω δωροδοκίας πουλούσε στο Ελληνικό Δημόσιο, για να καλύψει και τα ποσά της δωροδοκίας αλλά για να βγάλει και το "κάτι τίς της" παραπάνω...
Αλλοιώς γιατί να δωροδοκεί δηλαδή;;; Κορόϊδο ήταν να σκορπάει εκατομμύρια στους Τσουκατογείτονες και Κυριακοάλλους;;;
Μή χάνεστε σε, ανούσιες πια, δωροδοκολογίες!
Συνταχτείτε στον αγώνα να μάς επιστρέψει η Ζήμενς τα παραπανίσια λεφτάκια μας που καταβρόχθισε δωροδοκώντας!
Μόνο αν πετύχουμε αυτό, τότε θα φρενάρουν οι πολλές και ποικίλες πολυεθνικές και οι "μάνατζερ" στο να καταληστεύουν το λαϊκό μόχθο δωροδοκώντας ταγούς.
Τις δωροδοκίες η SIEMENS τις έκανε, όχι ο μ.Χ.!!!
Αυτή είναι η διεθνής πρακτική της «ελεύθερης» αγοράς»: Ανταγωνιζόμαστε στο ποιός θα δωροδοκήσει περισσότερο και τα παίρνουμε πίσω φουσκώνοντας τις τιμές. Ειδικά σε συστήματα «ασφαλείας» και σε στρατιωτικούς εξοπλισμούς ...του αιώνα.
Όποιος δεν τό 'χει καταλάβει αυτό, ας γυρίσει από τ' άλλο το πλευρό να συνεχίσει τον ύπνο του αγαθού.

7 σχόλια:

Ν.Α. Λάμπης είπε...

...Φύτεψε κι εσύ ένα e-mail! Μπορείς!
Γίνεται μιά μπλογκερική κίνηση να πιεσθεί η Siemens να επιστρέψει τα παραπάνω λεφτά που εισέπραξε δωροδοκώντας.
Αν θέλετε να μετάσχετε, στείλτε και σείς κάτι σαν το παρακάτω, και γερμανικά αν μπορείτε, αν και δεν έχει τόση σημασία, πατώντας εδώ ή αντιγράψτε το URL: http://w1.siemens.com/contact/en/business/business_mail.php?formid=crossfinanc/.

Κύριοι και κυρίες,
όπως καλλίτερα από μάς ξέρετε για να καλύψετε το κόστος για τις δωροδοκίες πολιτικών κομμάτων και προσώπων, υπερτιμολογούσατε τα έτσι πωλούμενα προϊόντα σας.
Θεωρούμε ότι, ως ελάχιστη ένδειξη μεταμέλειας, πρέπει να επιστρέψετε στην Ελλάδα τα παραπανίσια χρήματα που εισπράξατε.

Sirs and madams,
as you better than us know, in order to cover the cost of bribing political parties and persons you applied a lot higher mark-up on the products that you used to sell by this "mode".
We think that, as a least indication of repentance, you must payback to Greece the extra money you have cashed.


Αν πάρουν πολλά "γράμματα" να δείτε που θά 'χει αποτέλεσμα.
Αν μή τί άλλο, θα τους φέρουμε «την σκούφια γύρα»...

dikaiopolis είπε...

Όταν ο υπεύθυνος της ιστοσελίδας θα αναγάγη την από της 22 Απρίλιος 2008 2:19 μμ ανάρτηση στο
http://protaseis-enantia.blogspot.com/2008/01/blog-post_1376.html
σε πρότασή ενάντια στη διαφθορά
http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2007/08/blogger-gr.html
θα αρχήσει να λάμπει και η ευαισθησία της ζημενς να επιστρέψει τα χρήματα στην Ελλάδα για νάχουν να μοιραστούν κι άλλα.

Ελπιδοφόρω πάντως το ότι μετά από ένα χρόνο κάτι κινείται ενάντια στη διαφθορά.

Ανώνυμος είπε...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

laolagr είπε...

κλεφτες και διεφθαρμενοι .
Με εξοργιζει το γεγονος οτι η Ευρωπη με αποκαλη

κλεφτη, και διεφθαρμενο !


Δεν ειμαι !


Δε εχω καμια ευθυνη για την κατασταση της χωρας !


Αυτοι που ΕΙΝΑΙ,...ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ !(βλεπε Siemens,Βατοπεδι,Ζαχοπουλος,...οι δυο οικογενεις και οι "αυλικοι" τους )και θα πρεπει να λογοδοτησουν !

Να αναλαβουν επιτελους τις ευθυνες που τους αναλογουν !Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΜΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !

~PakKaramu~ είπε...

Pak Karamu visiting your blog

Costas είπε...

Γεια σας Φίλοι, έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά και σας συγχαίρω, μόνο που μοιάζει να τα έχετε μισοπαρατήσει. Το τελευταίο σας άρθρο από τον Αύγουστο 2009. Σας καταλαβαίνω γιατί και εγώ έχω μια ανάλογη ιστοσελίδα, με ανάλογες φωνές βοώντων εν τη ερήμω ο τίτλος τα λέει όλα: http://www.zhteitai-komma.com/Z_K/
Κάντε κουράγιο, πετραδάκι πετραδάκι, ίσως κάτι γίνει.

Κώστας

銀行汽車貸款0800772999 είπε...

個人貸款
原車融資
汽車增貸問題
貸款
汽車貸款1天核貸完成‎
汽機車借款
貸款免費諮詢
銀行原車融資貸款
汽機車貸款